Donaris 930 x 122

covid-19

Mai mulți angajați ai DGASPC Argeș, confirmați cu COVID

4 angajați ai DGASPC Argeș, confirmați cu COVID

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

 În contextul situației epidemiologice actuale, situația infectărilor cu noul coronavirus în cadrul centrelor rezidențiale pentru copii și adulți din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, valabilă astăzi, 09.02. 2021 arată astfel:  

Din totalul de 925 de angajați sunt confirmați pozitiv cu COVID-19 4 angajați, din care trei la  Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională și unul la Complexul de Locuințe Protejate Buzoești. În rândul celor 790 de beneficiari din toate centrele rezidențiale pentru copii și adulți din subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, nu mai există niciun caz confirmat cu noul coronavirus.

Citiți și: O nouă variantă COVID sperie medicii din întreaga lume! Face deja ravagii!

Testarea se desfășoară cu regularitate în toate centrele rezidențiale din subordinea instituției noastre, atât pentru angajați cât și pentru beneficiari.

De asemenea, menționăm faptul că este în derulare procesul de vaccinare a personalului și a beneficiarilor din sistemul de protecție specială la nivelul D.G.A.S.P.C. Argeș”, precizează un comunicat al instituției.

Foto: descriptiv

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3