930 x122 grota rece

ultraj

VIDEO – SEARĂ NEBUNĂ ÎN ARGEŞ. POLIŢIST LOVIT CU PARUL ÎN CAP

În această seară, un incident grav a avut loc la Coşeşti, acolo unde un bărbat ar fi suferit o criză pe fond psihic şi s-ar fi apucat să lovească o maşină, căreia i-ar fi spart geamul. Un echipaj de poliţie a intervenit, dar oamenii legii au întâmpinat rezistenţă.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Surse din cadrul poliţiei spun că acea persoană ar avea probleme psihice și a vrut să distrugă și geamul mașinii de Poliție, iar un agent s-a interpus, încercând să-l deposedeze pe individ de un obiect contondent pe care-l ţinea în mână.

Citiți și: Cine este tânărul care a târât un polițist cu mașina. Mama lui lucrează la spital

În altercaţie, poliţistul a fost lovit în cap cu un par. În scurt timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijiri.

Ulterior, medicii au decis că nu se impune transportul agentului la spital şi, din primele informaţii, este în afara oricărui pericol.

Între timp a fost anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Bărbatul care a atacat ar putea fi acuzat de ultraj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90