SMART KIDS 930X122

cs mioveni

ADVERSAR SURPRIZĂ PENTRU CS MIOVENI

Adversar surpriză pentru CS Mioveni. Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României. CS Mioveni, singura echipă din Liga a II-a rămasă în competiție (celelalte fiind toate din Liga I), va întâlni pe FC Voluntari. Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României este următorul:

Citiți și: Cupa României. FC Argeș și CS Mioveni și-au aflat adversarele

-CS Mioveni – FC Voluntari

-FC Viitorul – AFC Astra

Citiți și: Cutremur la CS Mioveni!

-CS Universitatea Craiova – Dinamo București

-ACS Poli Timișoara – CFR 1907 Cluj.

Partidele se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017 (în funcție de opțiunile pentru televizare), pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată la finalul sezonului precedent. Cu alte cuvinte, CS Mioveni va juca pe teren propriu.

Amintim că argeșenii s-au calificat în sferturi după ce în optimi au eliminat-o pe Steaua București (foto). Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90