930×122 CAPRA 5

gabriela ioana dumitru

FORMIDABILA SPORTIVĂ DE LA „CANTACUZINO”! E CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA KARATE

În vârstă de 16 ani, Gabriela Ioana Dumitru, elevă la Liceul Teoretic ,,Ion Cantacuzino’’ din Pitești, face performanţă în artele marţiale. Asta chiar dacă se luptă de ceva timp încoace cu serioase probleme medicale la genunchi. Este legitimată la Clubul Sportiv Impression din Pitești și are centura verde cu tresă maro.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Recent, pentru meritele ei deosebite, a primit din partea Consiliului Județean titlul de Tânăr argeșean de succes.

,,Pasiunea pentru karate mi-am descoperit-o undeva pe la vârsta de 7 ani. Am ştiut că acest sport este exact ceea ce mi se potriveşte, chiar dacă nu este unul atât de uşor. Riscul să te accidentezi este mare. De altfel, în anul 2012, în timpul unei competiţii, m-am lovit la genunchiul piciorului stâng. Nu a fost atât de grav, însă doi ani mai târziu aveam să mă lovesc din nou la acelaşi genunchi, numai că de data aceasta ceva mai grav.

Citiți și: KARATIȘTII DIN MIOVENI SPULBERĂ TOT

Acum fac ședințe de kinetoterapie alături de un domn extraordinar, Ionuţ Pita. Nu peste mult timp, însă, voi fi nevoită să recurg la operaţie, doar astfel voi mai putea practica artele marţiale. Deşi, după cum vedeți, am întâmpinat dificultăţi, asta nu m-a oprit să îmi doresc să obţin rezultate bune. Țin să le mulțumesc și pe această cale minunatelor doamne Flori Grigoraș și Mihaela Simescu pentru sprijinul pe care mi l-au acordat.”, afirmă Gabriela pentru ePitești.

În anul 2011 a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial Ashihara, desfășurat în România, în Bucureşti. Un an mai târziu, în 2012, în Serbia, a obținut aur, argint şi bronz la Campionatul Mondial Ashihara Karate, la probele Kata individual, Kata echipe și Kumite. În 2014 tot la Campionatul Mondial, organizat de această dată în Ungaria, a câștigat medaliile de argint şi bronz. Lista poate continua cu o mulţime de alte premii pe care această formidabilă sportivă și le-a adjudecat prin muncă, talent, perseverență și ambiție.

Despre Gabriela Ioana Dumitru vă mai spunem că este fană a echipei de baschet masculin BCM U Pitești, la meciurile căreia asistă ca spectator. În urmă cu puțin timp a început să ia lecții de.. dans. (Foto: Facebook Dumitru Ioana Gariela)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90