EcoMoto 930×122

karate

MESAJ DIN ARGEȘ PENTRU REGE

Federația Română de Karate Tradițional transmite un mesaj pentru Regele Mihai. O face prin vocea președintelui său de onoare, Șerban Valeca (foto), senator și lider al PSD Argeș, și a președintelui Nicolae Mărăndici.

Citiți și: Doi sportivi din Mioveni, la Campionatul European

Mesajul este adresat în contextul stării de sănătate a Majestății Sale și având în vedere faptul că Federația Română de Karate Tradițional își desfășoară activitatea sub înaltul patronaj al Casei Regale de România.

„Am aflat cu tristețe vestea diagnosticului medical nefavorabil al Majestății Sale Regele Mihai.

Citiți și: SE DESCHIDE O NOUĂ SALĂ DE SPORT

Simbolul reprezentat de Majestatea Sa Regele Mihai este atât de necesar României zilelor noastre, de aceea nutrim speranța că și sărbătorirea celor 150 de ani de la făurirea Statului Român Modern se va face alături de Familia Regala întrunită. Suntem convinși de faptul că Familia Regală va reprezenta în continuare un reper moral și de identitate.

Membrii Federației Române de Karate Tradițional sunt alături de Majestatea Sa și de Familia Regală și doresc însănătoșire grabnică.”, este mesajul Federației Române de Karate Tradițional, federație care îl are în funcția de președinte de onoare pe senatorul de Argeș Șerban Valeca.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3