930 x122 grota rece

clubul colectiv

TRANSPORTATĂ ÎN OLANDA, ARGEȘEANCA OANA ROTARIU LUPTĂ SĂ TRĂIASCĂ

Printre argeșenii care se luptă pentru viață în urma rănilor suferite în carnagiul din clubul bucureștean Colectiv se numără și Oana Rotariu.

Citiți și: Trupul neînsuflețit al lui Șerban Valeca, depus la Biserica Mavrodolu

Oana este internată acum într-un spital din Olanda, țară în care a fost transportată cu un avion, după ce timp de o săptămână medicii au ținut-o în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde a suferit o serie de intervenţii chirurgicale.

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproape jumătate din suprafaţa corpului şi arsuri ale căilor respiratorii.

Citiți și: PSD ARGEȘ A DECIS: FĂRĂ PENDIUC!

Nepoată a senatorului de Mioveni Șerban Valeca, președinte al PSD Argeș, Oana Rotariu lucrează în Bucureşti în sistemul asigurărilor. Este absolventă a două facultăţi şi are un master în Algoritmi şi bioinformatică.

În noaptea tragediei era la concert împreună cu prietenul ei. (Foto: Facebook)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90