930×122 CAPRA 5

frf

FRF ARE UN NOU PREȘEDINTE

Federația Română de Fotbal are începând de astăzi un nou președinte în locul lui Mircea Sandu.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Potrivit Mediafax, în urma alegerilor șef al FRF a fost desemnat Răzvan Burleanu (29 de ani), președintele Federației Române de Minifotbal. Burleanu a câștigat în turul doi de scrutin, cu 113 voturi, în fața fostului arbitru Vasile Avram, care a obținut 59 de voturi. În primul tur au mai concurat Gheorghe Chivorchian (29 de voturi) și fostul fotbalist Sorin Răducanu (niciun vot). Marcel Pușcaș s-a retras din cursă înaintea votului.

Favoritul până ieri era fostul mare internațional Gheorghe Popescu. Acesta nu a mai putut, însă, concura pentru că a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul transferurilor de jucători. Amintim că Mircea Sandu nu a mai candidat pentru încă un mandat. Adunarea Generală de Alegeri a FRF a avut loc azi la Casa Fotbalului. (Foto: Agerpres)

Citiți și: EMIL CONSTANTINESCU, OPERAT DE URGENŢĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90