Donaris 930 x 122

autobuze

EXCLUSIV! DOUĂ VARIANTE PENTRU NOUA LINIE DE AUTOBUZ DIN PITEŞTI

După cum v-am informat, Primăria are în vedere înfiinţarea unei noi linii de autobuz în Pitești.

Citiți și: Oficial. Timpul de așteptare la proba de traseu, redus considerabil

Ca noutate, Cornel Ionică, viceprimar cu atribuții de primar, precizează că pentru această viitoare linie sunt luate în calcul două variante. Prima este ca autobuzele să circule pe traseul strada Gheorghe Şincai (din zona Podul Viilor, în capătul de jos al Căii Bucureşti)-Târgul din Vale-Lânăriei-Tudor Vladimirescu. A doua variantă este pe o rută mai scurtă, de pe strada Târgul din Vale la autogara Sud şi de acolo direct în cartierul Tudor Vladimirescu.

„Vedem câte solicitări sunt, analizăm şi vom lua o decizie. Asta, însă, numai după ce ne vin noile autobuze (n.r. – 70 de autobuze poloneze Solaris, cumpărate cu un credit de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare). Am mai avut autobuze în zonele respective şi nu au fost călători prea mulţi, aşa că trebuie să cântărim bine.”, afirmă Cornel Ionică în exclusivitate pentru ePitești.

Citiți și: Surpriza de la marginea Piteștiului

Pe același subiect puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/o-linie-noua-de-transport-pitesti/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90