930 x122 grota rece

ionica

SUTE DE PITEȘTENI, LA SARMALE ȘI ȚUICĂ ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI (GALERIE FOTO)

Pe o vreme destul de rece, cu doar un grad în termometre și cu cer acoperit, municipalitatea Piteşti a organizat astăzi tradiţionala masă de Crăciun oferită, cu titlu gratuit, în Piaţa Primăriei tuturor celor care au dorit să participe.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

La început a părut că acţiunea nu va fi ca în alţi ani, în sensul că numărul celor care veniseră să mănânce sarmale şi să bea ţuică fiartă era destul de mic. Imediat cum au apărut, însă, oalele cu sarmale s-a şi făcut coadă, câteva sute de persoane dorind să guste din tradiţionalele produse de sezon.

În lipsa primarului Tudor Pendiuc, aflat în arest preventiv, acţiunea a fost coordonată de viceprimarul Cornel Ionică. Spre deosebire de Pendiuc, însă, viceprimarul nu a împărţit sarmale, rezumându-se să supervizeze totul.

Citiți și: Pitești: Pendiuc și autobuzele cumpărate ilegal. Prejudiciul, peste 6 milioane €

„Am pregătit mai bine de 2.000 de porţii, adică peste 5.000 de sarmale, plus 100 de litri de ţuică fiartă, mămăliguţă şi ardei iute. Ne bucurăm că oamenii au venit în număr destul de mare, mai ales că aceasta este o acţiune tradiţională. Ne pare rău că nu a putut fi prezent şi domnul primar Tudor Pendiuc, dar îl aşteptăm cât mai repede alături de noi.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90