New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN, LA ZILELE ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI

Vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a participat în această dimineață la deschiderea târgului de produse ecologice și tradiționale din Argeș și Muscel. Constantin, originar din Pitești, a primit în dar un coș cu astfel de produse. La deschiderea acestui târg, care are loc astăzi și mâine în curtea Ministerului Agriculturii, a fost prezent și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Intitulat ”Zilele Argeșului și Muscelului”, evenimentul, organizat de Ministerul Agriculturii, Direcția Agricolă și Consiliul Județean Argeș, reunește 30 de expozanți argeșeni, dintre care 8 meșteri populari și 22 de producători de produse ecologice și tradiționale.

Detalii despre produsele care pot fi cumpărate de la târgul ”Zilele Argeșului și Muscelului” puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bucuresti-targ-cu-bucate-alese-din-arges-si-muscel/.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90