930×122 CAPRA 5

china

EMA PENDIUC A PURTAT ÎN CHINA UN COSTUM POPULAR ARGEȘEAN

Ema Pendiuc a fost în China. Nu în vacanță, ci la forumul internaţional „Dezvoltarea filmului pentru copii”, eveniment la care a reprezentat România.

Citiți și: Pitești. E gratis!

„La invitaţia preşedintelui Asociaţiei Filmului pentru Copii din China, domnul Hou Keming, le-am prezentat povestea de succes a Şcolii „Micile vedete” şi a celor patru filme pentru copii selecţionate la Festivalul de la Cannes în 2011, 2012 şi 2014 participanţilor din China, SUA, Japonia, India, Iran, Africa de Sud, Nigeria, Madagascar, Zambia, Finlanda, Olanda, Polonia, Spania, Ucraina şi Serbia.”, precizează fiica primarului Piteștiului, primar care și el, la rândul său, a ajuns în China în urmă cu un an, cu o delegație oficială. Pe lângă prezentarea făcută, Ema Pendiuc s-a afişat în faţa publicului îmbrăcată într-un costum popular specific zonei Argeşului.

Amintim că Ema Pendiuc este implicată în Şcoala de Film şi Televiziune „Micile vedete” și realizează și prezintă la Televiziunea Română emisiunea ”Drumul succesului”. (Foto: Facebook Ema Pendiuc)

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90