EcoMoto 930×122

daniel constantin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

LEGEA ÎMPOTRIVA SAMSARILOR DIN PIEȚE, LA PROMULGARE

Legea piețelor a ajuns la promulgare la președintele Traian Băsescu, anunță vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Constantin își dorește ca legea să fie promulgată cât mai repede pentru că ea ar urma să-i pună la respect pe samsarii din piețele agroalimentare, pe intermediarii din cauza cărora prețurile sunt mari.

„Principala facilitate este aceea că 40% dintre spațiile din piețe trebuie să fie destinate și separate pentru producătorii adevărați și nu persoanelor care sunt intermediare în acest proces. Totodată, am schimbat procedura prin care se acordă certificatul de producător, certificat care se înlocuiește cu un atestat de producător care este aprobat nu numai de primărie, ca până acum, ci și de fermierii care sunt asociați.”, precizează ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citiți și: Pitești: ”Alimentara” de pe trotuar, desființată de polițiștii locali

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3