930×122 CAPRA 5

arme

PISTOL_CRIMA

Limitați dreptul la deținerea unei arme! Află cine solicită asta!

Înmulțirea incidentelor violente în care sunt folosite arme de foc a devenit subiect de discuție și pe agenda parlamentarilor. Un deputat de Argeș cere restricționarea dreptului la deținerea de arme.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

PSD-istul Mircea Drăghici li s-a adresat în acest sens miniștrilor de Interne, Radu Stroe, și Justiției, Robert Cazanciuc.

„Considerăm că sunt necesare o serie de modificări în regimul armelor şi muniţiilor, în vederea înăspririi condiţiilor de obţinere a dreptului de deţinere a unei arme, concomitent cu înăsprirea sancţiunilor pentru încălcarea legii, dar şi în ceea ce priveşte reducerea considerabilă a valabilităţii permisului de port armă, astfel încât deţinătorii să fie supuşi mai des verificărilor impuse de lege. (…) Vă sugerăm să iniţiaţi constituirea unui comitet comun de lucru împreună cu Colegiul Psihologilor din România, pentru o mai bună supraveghere a emiterii avizelor medicale persoanelor care solicită permise de port armă aferent armelor neletale, cunoscându-se uşurinţa cu care se eliberează aceste avize”, le scrie deputatul Mircea Drăghici celor doi miniștri.

Citiți și: Atenție! Polițiștii, la arme!

Parlamentarul PSD de Argeș așteaptă de la miniștrii Radu Stroe și Robert Cazanciuc un răspuns la întrebarea pe care le-a adresat-o: „Ce măsuri veţi lua pentru o mai eficientă prevenţie a infracţiunilor cu arme de foc?”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3