New Profesional Consult 930 x 122

golești

MEȘTERUL RODOȘ, ÎN LUMEA COPIILOR LA GOLEȘTI

La aproape 58 de ani, pe care îi va împlini la sfârșitul lunii august, meșterul popular Ion Rodoș, din Nucșoara-Argeș, continuă să le împărtășească tinerilor și copiilor din secretele sculpturii în lemn.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Maestrul va coordona tabăra de creație populară care va avea loc în perioada 21-25 iulie pe domeniul Golești. Tabăra „Arta prelucrării lemnului” ajunge în acest an la ediția a IV-a și va fi organizată de Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii-Goleşti în cadrul programului cultural-educațional „Vacanța de vară… la țară!” În aceeași perioadă și în același loc se va desfășura și un curs de inițiere în dansul popular românesc, sub coordonarea coregrafului Emil Antohi, directorul Casei de Cultură din Topoloveni. La cele două evenimente vor participa elevi de la şcoli şi grădiniţe din judeţul Argeş.

Deschiderea va avea loc luni, 21 iulie, cu începere de la ora 10, în parcul domeniului Goleşti.

Citiți și: SmartyKids Pitești organizează tabără de vară la munte!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90