New Profesional Consult 930 x 122

limbaje specializate

ÎNSCRIERI PENTRU NOUL MASTER DE LA UNIVERSITATEA PITEȘTI

Începând din toamna acestui an, Departamentul de Limbi Străine Aplicate al Facultăţii de Litere a Universității Pitești (UPIT) le propune absolventilor de licenţă un masterat interdisciplinar destinat să contribuie la perfecţionarea competenţelor de traducător necesare pe piaţa actuală a traducerii specializate.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Intitulat Limbaje specializate şi traducere asistată de calculator şi organizat împreună cu Facultatea de Electronică, Comunicaţii şi Calculatoare, acest master valorifică cele mai noi direcţii din domeniu, respectiv competenţele lingvistice în limbile engleză şi franceză prin utilizarea celor mai recente mijloace informatice.

Masterul vine în întâmpinarea celor care doresc să se specializeze ca traducători, dar şi a celor care desfăşoară, în cadrul instituţiilor şi întreprinderilor în care lucrează, activităţi ce implică limbile străine şi tehnologiile informatice.

Citiți și: Pitești. Concert caritabil pentru Erika Duminică

Beneficiar din anul 2014 al unui proiect finanţat de AUF, Departamentul de Limbi Străine Aplicate al Facultăţii de Litere a Universității Pitești şi-a echipat laboratul informatic cu memorii de traducere de ultimă oră, destinate atelierelor din cadrul acestui master.

Echipa de profesori este formată din cadre didactice ale Departamentului şi tineri profesori de la Facultatea de Electronică. Acestora li se alătură specialişti de la Institutul de Inteligenţă Artificială al Academiei Române.

Programul de master va fi organizat după un orar flexibil, adaptat programului studenţilor.

Înscrierile au loc loc în perioada 1-11 septembrie 2015 la sediul Facultăţii de Litere a Universităţii Piteşti. Masteratul oferă atât locuri subvenţionate, cât şi locuri cu taxă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90