930 x122 grota rece

eugen teodorovici

OFICIAL: SALARIUL MINIM AR PUTEA CREȘTE MAI DEVREME

Oficial: Salariul minim ar putea crește mai devreme. Salariul minim brut pe economie ar putea crește mai devreme de 1 ianuarie 2019, conform unei declarații a ministrului Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Citiți și: Salariu minim adecvat în România. Trai decent pentru orice cetățean

„Sunt șanse. (…) Se face această analiză la Finanțe. (…) După rectificarea din noiembrie, vedem dacă salariul minim pe economie va crește mai devreme”, a afirmat ministrul la TVR, fără a preciza o dată posibilă pentru majorare.

Amintim că anunțul oficial inițial a fost că salariul minim brut pe economie va crește pe 1 ianuarie 2019. Potrivit ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, creșterea va fi de la 1.900 la 2.050 de lei.

Citiți și: Veste uriașă pentru angajații români!

„Lucrăm la o Hotărâre de Guvern pentru majorarea salariului minim începând de la data de 1 ianuarie 2019 şi va fi 2.050 de lei”, declara pe 25 septembrie 2018 ministrul Muncii (AICI, subiectul pe larg).

Precizăm că, de la 1 ianuarie 2018, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată este de 1.900 de lei lunar, pentru un program complet de lucru de 166 de ore.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3