EcoMoto 930×122

ferma de familie

PASTRAMĂ DE MISTREȚ ȘI CERB ȘI RULADĂ DE CURCAN, LA TÂRGUL DE PRODUSE DE FERMĂ

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui de astăzi și până duminică inclusiv târgul de producători intitulat „Ferma de familie hrănește lumea, protejând planeta”. Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaţionale a Alimentaţiei şi va reuni producători din zone diverse ale țării.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă vastă de produse tradiționale și ecologice de calitate: magiun de prune, dulcețuri de afine, caise, căpșuni, cătină, cireșe negre, coacăze ori de vișine, pastramă țărănească de porc sau de oaie, cârnaţi ciobăneşti, costiţă, slănină, mușchi de vită, de porc sau de berbecuț, tobă de casă, ruladă de curcan și piept de pui sau de rață, toate afumate tradițional și bine condimentate. Nu vor lipsi nici specialitățile vânătorești: cotlet haiducesc, cârnaţi și pastramă din carne de cerb sau de mistreț. Amatorii de preparate din pește se vor putea delecta cu păstrăv sau novac afumat, salată din icre de crap sau pastramă pescărească.

Totodată, la târg vor veni și producători de brânzeturi tradiționale și apicultori, care vor expune specialități cu miere, polen, faguri și propolis. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpăra pâine tradițională cu cartofi, coaptă pe vatră, cozonac domnesc, suc natural de mere, prune uscate, sarmale pregătite după rețetele tradiționale, ceaiuri, tincturi, legume și fructe proaspete, precum și flori de sezon și produse de artizanat.

Citiți și: Alimentul pe placul românilor, scădere bruscă de preț la Lidl, Kaufland și alte magazine

Astăzi și sâmbătă târgul va fi deschis între orele 9 și 18, iar duminică, între 9 și 16. Târgul va avea loc în curtea Ministerului Agriculturii (București, bulevardul Carol I, nr. 2-4, sector 3). (Foto: garbo.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90