Donaris 930 x 122

carrefour

PRODUS ALIMENTAR CONTAMINAT. ÎN ATENȚIA CLIENȚILOR CARREFOUR!

Produs alimentar contaminat. În atenția clienților Carrefour! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) informează:

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

“Societatea NEGRO 2000 SRL procedează (…) la retragerea de la comercializare a produsului „FILE DE SOMON AFUMAT 140 g”, ca urmare a evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul: – Lot 51 C/DLC 04.02.2019 – Cod EAN: 5941330014327 (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

Li se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice. Poate cauza probleme de sănătate dacă persoana este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit”, avertizează ANSVSA. (Foto principal: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90