EcoMoto 930×122

finante publice

SCHIMBAREA LA FAȚĂ A FISCULUI! IATĂ CUM ARATĂ ȘI CÂT COSTĂ!

În contextul reorganizării instituţiei, care a implicat şi realizarea unor structuri noi, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală îşi construieşte o nouă identitate.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

În acest sens au fost modificate siglele instituţiei şi ale structurilor subordonate, alături de sigla generală a ANAF creându-se sigle specifice pentru Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Direcţia Generală a Vămilor, Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, precum şi pentru direcţiile generale regionale ale Finanţelor Publice.

Sigla Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi siglele structurilor sale subordonate, sunt construite pe baza aceleiaşi arhitecturi grafice, constând dintr-un logotip ANAF, un simbol şi un descriptor.

Citiți și: Cum vă puteți verifica șefii: totul este public!

Pentru Direcţia Generală Antifraudă Fiscală simbolul constă într-un profil cap de acvilă, orientat spre stânga, de culoare albă, încadrat într-un pătrat de culoare roşie.

În cazul Direcţiei Generale a Vămilor logotipului îi este asociat simbolul astrologic al comerţului, constând într-un baston înaripat, cu doi şerpi încolăciţi în jurul lui, în culoare albastră.

Simbolul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili este reprezentat printr-o serie de trei trapeze dreptunghice, dispuse vertical şi paralel, în culoare albastră, primul trapez din stânga având o înălţime inferioară celorlalte două, ale căror dimensiuni sunt identice.

Pentru direcţiile generale regionale ale Finanţelor Publice a fost adoptat ca simbol conturul hărţii României, în culoare albastră, cu evidenţierea de culoare albă a competenţei teritoriale a unităţii respective.

Rebranduirea Fiscului se face cu bani europeni. Valoarea proiectului, care se derulează pe o perioadă de 34 de luni, depășește 7.000.000 de lei + TVA. Din această sumă, cofinanțarea din partea ANAF se ridică la peste 1.600.000 de lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3