930X122 MAIA

colectare

TOMBOLĂ CU PREMII PENTRU PITEŞTENII CARE SCAPĂ DE DEŞEURILE ELECTRICE

În perioada 17-18 iulie, Asociaţia RoRec (www.rorec.ro) desfăşoară o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) în municipiul Piteşti.

Citiți și: Decizie crucială pentru cei care folosesc trotinetele electrice! Lege schimbată

Punctele de colectare vor fi la maşina de colectare a RoRec, din Piaţa Primăriei, în Piaţa Smârdan, în Piaţa Găvana, în Piaţa Traian, în Piaţa Trivale, la Complex 2, şi la Primăria Piteşti.

Cetăţenii care vor colecta selectiv deşeurile electrice cu ocazia acestei acţiuni vor avea şansa să câştige, prin tragere la sorţi, un premiu la tombolă. Extragerea va avea loc pe 18 iulie, la ora 19, la Primăria Piteşti. Premiile sunt: aspirator bagless – 2, frigider – 1, cafetieră – 2, maşină de găurit – 2, fier de călcat – 2.

Citiți și: Argeș. Se oferă gratuit în această localitate!

Conform legislaţiei europene căreia România i se supune ca stat membru UE, fiecare cetăţean ar trebui să colecteze anual 4 kg deşeuri de echipamente electrice şi  electronice (DEEE). Nerespectarea acestei obligaţii poate duce la penalităţi zilnice pentru stat de zeci de mii de euro.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3