EcoMoto 930×122

cluburi

VIDEO – Razie de amploare noaptea trecută în barurile din Pitești

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie a.c., începând cu orele 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Pitești, împreună cu jandarmii argeșeni și cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au acţionat la localurile de pe raza municipiului Pitești, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, respectiv a restricțiilor de program și grad de ocupare al spațiilor, respectarea măsurilor de protecţie individuală, precum și de limitare a expunerii la riscul de transmitere a coronavirusului prin nerespectarea interdicțiilor de organizare/participare la evenimente private.

Citiți și: Ce face marele talent, fostul fotbalist „Dodel”, în Pitești

În cadrul acțiunii, la unul dintre localurile verificate, a fost descoperit un eveniment privat aflat în desfășurare. Toate persoanele din incinta localului au fost legitimate, stabilindu-se că în interior se aflau 35 de persoane, iar desfășurarea evenimentului a fost sistată.

Citiți și: MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU BARURILE ȘI CLUBURILE DIN PITEȘTI

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.000 de lei fiecare, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, organizatorului evenimentului și responsabilului localului.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90