New Profesional Consult 930 x 122

topoloveni

Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Un bărbat din orașul argeșean Topoloveni ne-a scris recent și ne-a cerut ajutorul după ce, spune el, de-a lungul timpului ar fi fost amenințat și agresat verbal de „persoane periculoase” care locuiesc în zonă.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Coincidență sau nu, în urmă cu aproape două săptămâni, în seara zilei de 8 septembrie, un individ și-a „încordat mușchii” și i-a răsturnat motocultorul cu remorcă. De pe margine, este încurajat de alte persoane.

Incidentul s-a petrecut pe strada Mihai Mihail din oraș, spune bărbatul, care ne-a și pus la dispoziție imagini video în acest sens, cu „indivizii periculoși”:

Citiți și: Persoanele vaccinate anti COVID din Topoloveni își pot ridica tichetele de masă

Ulterior, argeșeanul a anunțat autoritățile, la poliție fiind înregistrată o sesizare pentru distrugere. Urmează ca oamenii legii să clarifice întreaga situație și, cel mai probabil, să stabilească dacă între amenințările pe care bărbatul spune că le-ar fi primit și protagoniștii din imaginile video există sau nu vreo legătură.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90