930×122 CAPRA 5

prostituție

Argeş: Declaraţiile unui tată care şi-a recuperat fiica din ghearele traficanţilor. „La stadion se vând droguri noapte de noapte”

O tânără din Câmpulung a fost salvată de părinţi din ghearele interlopilor după şase ani de chin, timp în care tânăra a fost exploatată de către traficanţi de droguri şi proxeneţi.

Citiți și: Argeș. Șocant! Drogate și obligate să se prostitueze!

După ce şi-a recuperat fiica şi s-a mutat în Marea Britanie, tatăl acesteia a dezvăluit în exclusivitate pentru antena3.ro calvarul prin care a trecut.

 

Citiți și: Argeș. Traficanți de droguri, trimiși la pușcărie!

 

„Andreea a început să se drogheze la 12 ani, convinsă de o colegă de şcoală mai mare cu doi ani. De aici şi până la prostituţie pentru a face rost de bani pentru droguri a fost o cale scurtă. De fiecare dată când adolescenta lipsea de acasă, familia anunţa Poliţia, dar fără succes”, scrie antena3.ro.

După 6 ani, părinţii au recuperat-o pe tânără din portbagajul unei maşini, unde stătea drogată. Acum, tatăl victimei acuză Poliţia că nu s-a implicat şi că este „mână în mână” cu traficanţii.

„…S-au întâlnit la stadion unde se vând droguri noapte de noapte în Câmpulung. M-am dus după, am deschis portbagajul maşinii şi fata mea era moartă de drogată acolo”, a povestit tatăl fetei pentru antena3.ro.

Mutarea în altă ţară a fost singura soluţie pentru a scăpa din ghearele interlopilor, a mai declarat bărbatul.

Toate povestea, AICI

Subiectul este publicat de ePiteşti în contextul cifrelor îngrijorătoare ale femeilor românce care practică prostituţia.

(Foto: descriptiv / Sursa: antena3.ro)

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Laur spune:

    Acum să nu mi spuneți că le a plăcut cartea ” femeilor” ce practică prostituția!?
    Le au plăcut banii câștigați fără sacrificii!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3