930X122 MAIA

prostituție

Argeş: Declaraţiile unui tată care şi-a recuperat fiica din ghearele traficanţilor. „La stadion se vând droguri noapte de noapte”

O tânără din Câmpulung a fost salvată de părinţi din ghearele interlopilor după şase ani de chin, timp în care tânăra a fost exploatată de către traficanţi de droguri şi proxeneţi.

Citiți și: Argeș: Mamă sechestrată împreună cu copilul său și forțată să se prostitueze

După ce şi-a recuperat fiica şi s-a mutat în Marea Britanie, tatăl acesteia a dezvăluit în exclusivitate pentru antena3.ro calvarul prin care a trecut.

 

Citiți și: CERE ÎN INSTANȚĂ COPILUL CONCUBINEI PE CARE O ACUZĂ CĂ SE PROSTITUEAZĂ

 

„Andreea a început să se drogheze la 12 ani, convinsă de o colegă de şcoală mai mare cu doi ani. De aici şi până la prostituţie pentru a face rost de bani pentru droguri a fost o cale scurtă. De fiecare dată când adolescenta lipsea de acasă, familia anunţa Poliţia, dar fără succes”, scrie antena3.ro.

După 6 ani, părinţii au recuperat-o pe tânără din portbagajul unei maşini, unde stătea drogată. Acum, tatăl victimei acuză Poliţia că nu s-a implicat şi că este „mână în mână” cu traficanţii.

„…S-au întâlnit la stadion unde se vând droguri noapte de noapte în Câmpulung. M-am dus după, am deschis portbagajul maşinii şi fata mea era moartă de drogată acolo”, a povestit tatăl fetei pentru antena3.ro.

Mutarea în altă ţară a fost singura soluţie pentru a scăpa din ghearele interlopilor, a mai declarat bărbatul.

Toate povestea, AICI

Subiectul este publicat de ePiteşti în contextul cifrelor îngrijorătoare ale femeilor românce care practică prostituţia.

(Foto: descriptiv / Sursa: antena3.ro)

 

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Laur spune:

    Acum să nu mi spuneți că le a plăcut cartea ” femeilor” ce practică prostituția!?
    Le au plăcut banii câștigați fără sacrificii!

570 X 90 CAPRA 3