EcoMoto 930×122

incendiată

Argeş: Maşină de colecţie, găsită scrum la sute de km de service-ul de unde a fost furată

Un piteştean trăieşte zile intense, neplăcute, desprinse parcă din scenariul unui film de acţiune: i-a fost furată maşina din service, autorii folosind-o ulterior la mai multe spargeri. Într-un final (de episod), răufăcătorii au dat foc autoturismului şi l-au abandonat pe un câmp din localitatea Ţăndărei, jud. Ialomiţa.

Citiți și: Cum a rămas un șofer fără mașina de 16.000 de euro

Aşa arăta autoturismul, despre care proprietarul spune că era unul „de colecţie” şi ţinea enorm la el.

 

Citiți și: Argeș: Bărbat fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini furate

 

Indivizii, a căror indentitate nu este cunoscută, au furat Mercedes-ul dintr-un service auto din Bradu, în urmă cu aproximativ trei săptămâni (detalii, AICI- Jaf ca în filme! Au furat un Mercedes și după au spart 2 magazine).

Noaptea trecută, proprietarul maşinii furate şi-a găsit „bijuteria” scrum, la aproape 300 de kilometri de service-ul de unde a fost raportat jaful. Acesta a fost înştiinţat de un prieten care locuieşte aproape de zona unde a fost găsit autoturismul.

 

 

Piteşteanul spune că maşina era de colecţie, o îndrăgea şi avea o mare plăcere să iasă la plimbare cu ea în weekend-uri. Din momentul în care a aflat că i-a fost furată a făcut demersuri disperate pentru a o recupera.

Între timp, hoţii au folosit-o pentru a se deplasa la alte spargeri, iar într-un final i-au dat foc pe un câmp, după ce au rămas înţepeniţi cu ea (VIDEO)

 

 

„Au găsit-o aseară la Ţăndărei, am dat seria de şasiu la verificat, m-a anunţat un amic care a vorbit cu Poliţia din zona aia. Autorii au fost urmăriţi, dar nu i-au prins şi i-au dat foc. Am confirmare, seria se potriveşte, e o întreagă telenovelă – nu ce au zis ei – că au alergat după hoţi. De fapt, hoţii au rămas pe câmp înţepeniţi şi au furat un Logan cu gândul să o tracteze. Nu au reuşit, au pus foc şi au plecat cu Loganul furat. Trei săptămâni s-au plimbat cu ea prin ţară şi Poliţia nu i-a prins”, ne-a declarat proprietarul Mercedes-ului incendiat.

Seria şasiului a fost verificată şi corespunde cu cea a maşinii furate (Foto)

 

 

 

Bărbatul este revoltat de faptul că oamenii legii nu au reuşit să-i prindă pe răufăcători şi anunţă că va protesta în faţa secţiei de Poliţie.

„O iau pe platformă şi o pun în faţa Poliţiei, la municipiu, cu o pancartă, cu mesaje să le arăt că nu au fost în stare”, ne-a declarat acesta.

ePiteşti a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Ialomiţa, însă acesta nu a răspuns la telefon. Din acest motiv, un punct de vedere oficial cu privire la faptele petrecute nu este posibil în acest moment.

În ceea ce-i priveşte pe autori, aceştia sunt în continuare căutaţi şi serialul de acţiune nu se termină aici.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3