Donaris 930 x 122

incendiată

Argeş: Maşină de colecţie, găsită scrum la sute de km de service-ul de unde a fost furată

Un piteştean trăieşte zile intense, neplăcute, desprinse parcă din scenariul unui film de acţiune: i-a fost furată maşina din service, autorii folosind-o ulterior la mai multe spargeri. Într-un final (de episod), răufăcătorii au dat foc autoturismului şi l-au abandonat pe un câmp din localitatea Ţăndărei, jud. Ialomiţa.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu hoțul care a furat o mașină lăsată pornită lângă Profi

Aşa arăta autoturismul, despre care proprietarul spune că era unul „de colecţie” şi ţinea enorm la el.

 

Citiți și: Argeș: Trei tineri, la plimbare cu mașina furată din curtea unei rude

 

Indivizii, a căror indentitate nu este cunoscută, au furat Mercedes-ul dintr-un service auto din Bradu, în urmă cu aproximativ trei săptămâni (detalii, AICI- Jaf ca în filme! Au furat un Mercedes și după au spart 2 magazine).

Noaptea trecută, proprietarul maşinii furate şi-a găsit „bijuteria” scrum, la aproape 300 de kilometri de service-ul de unde a fost raportat jaful. Acesta a fost înştiinţat de un prieten care locuieşte aproape de zona unde a fost găsit autoturismul.

 

 

Piteşteanul spune că maşina era de colecţie, o îndrăgea şi avea o mare plăcere să iasă la plimbare cu ea în weekend-uri. Din momentul în care a aflat că i-a fost furată a făcut demersuri disperate pentru a o recupera.

Între timp, hoţii au folosit-o pentru a se deplasa la alte spargeri, iar într-un final i-au dat foc pe un câmp, după ce au rămas înţepeniţi cu ea (VIDEO)

 

 

„Au găsit-o aseară la Ţăndărei, am dat seria de şasiu la verificat, m-a anunţat un amic care a vorbit cu Poliţia din zona aia. Autorii au fost urmăriţi, dar nu i-au prins şi i-au dat foc. Am confirmare, seria se potriveşte, e o întreagă telenovelă – nu ce au zis ei – că au alergat după hoţi. De fapt, hoţii au rămas pe câmp înţepeniţi şi au furat un Logan cu gândul să o tracteze. Nu au reuşit, au pus foc şi au plecat cu Loganul furat. Trei săptămâni s-au plimbat cu ea prin ţară şi Poliţia nu i-a prins”, ne-a declarat proprietarul Mercedes-ului incendiat.

Seria şasiului a fost verificată şi corespunde cu cea a maşinii furate (Foto)

 

 

 

Bărbatul este revoltat de faptul că oamenii legii nu au reuşit să-i prindă pe răufăcători şi anunţă că va protesta în faţa secţiei de Poliţie.

„O iau pe platformă şi o pun în faţa Poliţiei, la municipiu, cu o pancartă, cu mesaje să le arăt că nu au fost în stare”, ne-a declarat acesta.

ePiteşti a încercat să ia legătura cu purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Ialomiţa, însă acesta nu a răspuns la telefon. Din acest motiv, un punct de vedere oficial cu privire la faptele petrecute nu este posibil în acest moment.

În ceea ce-i priveşte pe autori, aceştia sunt în continuare căutaţi şi serialul de acţiune nu se termină aici.

gic.ro

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3