930X122 MAIA

hoț

(VIDEO/UPDATE): TÂNĂRUL CARE A FURAT O MAȘINĂ DIN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL, PREZENTAT INSTANȚEI

(UPDATE 17 FEBRUARIE 2020 ORA 17:25): Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Instanța l-a pus sub control judiciar.

Citiți și: Două femei prinse la furat de porumb, trimise în judecată. Au fost filmate cu drona

(UPDATE 17 FEBRUARIE 2020 ORA 8:15): Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

(16 FEBRUARIE 2020 ORA 16:15): În această după-amiază, polițiștii argeșeni au identificat, în mai puțin de o jumătate de oră, un bărbat bănuit de furt.

Citiți și: Pitești. Un derbedeu a furat portofelul unei femei în plin Centru

În jurul orei 14:30, prin apelul național unic de urgență 112, a fost sesizat furtul unui autoturism din Târgul Săptămânal din comuna Bradu, târg administrat de municipalitatea piteșteană.

„Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în atenție, fiind identificat pe raza comunei Stolnici de către un echipaj al Serviciului Rutier”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Șoferul nu a oprit, însă, la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea.

„În localitatea Bârla autoturismul a fost blocat în trafic de un echipaj al Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, iar șoferul, un bărbat de 25 de ani din Căldăraru, a fost imobilizat. Acesta va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ. (Foto: descriptiv – Târgul Săptămânal din Bradu) 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90