Donaris 930 x 122

hoț

(VIDEO/UPDATE): TÂNĂRUL CARE A FURAT O MAȘINĂ DIN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL, PREZENTAT INSTANȚEI

(UPDATE 17 FEBRUARIE 2020 ORA 17:25): Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Instanța l-a pus sub control judiciar.

Citiți și: S-a dat spargerea în Pitești! Panică la un bloc din oraș

(UPDATE 17 FEBRUARIE 2020 ORA 8:15): Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

(16 FEBRUARIE 2020 ORA 16:15): În această după-amiază, polițiștii argeșeni au identificat, în mai puțin de o jumătate de oră, un bărbat bănuit de furt.

Citiți și: Panică în Argeș! Case sparte de hoț!

În jurul orei 14:30, prin apelul național unic de urgență 112, a fost sesizat furtul unui autoturism din Târgul Săptămânal din comuna Bradu, târg administrat de municipalitatea piteșteană.

„Imediat, autoturismul în cauză a fost dat în atenție, fiind identificat pe raza comunei Stolnici de către un echipaj al Serviciului Rutier”, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Șoferul nu a oprit, însă, la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea.

„În localitatea Bârla autoturismul a fost blocat în trafic de un echipaj al Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, iar șoferul, un bărbat de 25 de ani din Căldăraru, a fost imobilizat. Acesta va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ. (Foto: descriptiv – Târgul Săptămânal din Bradu) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90