NOR CURIER 930X122

clinica dr. costache

Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit!

Citiți și: Cunoscutul stomatolog Costache: Nu suntem în anii ’30 cu Al Capone și Nașul!

Doctorul Cezar Amititeloaie, cunoscut și pentru materialele sale și sfaturile din mediul online, i-a trecut recent pragul stomatologului piteștean Ionuț Bogdan Costache.

Cardiologul a avut anumite intervenții la cabinetul conoscutului dentist. Asta după ce dr. Costache a sesizat diverse probleme la dantura colegului. Din fericire, așa cum era de așteptat, la Clinica Dr. Costache totul s-a rezolvat.

Citiți și: Când apelăm la fațetele dentare

Ulterior, Dr. Cezar a prezentat experința sa, dar și alte cazuri grave care au fost remediate de medicul stomatologul Costache și echipa sa.

Concret, cei doi au explicat cum alinierea dinților schimbă calitatea vieții. De exemplu, în materialul video de mai jos puteți observa un astfel de exemplu:

 

Cum îți poți schimba viața dacă mergi la stomatologul potrivit! 

Iar situațiile de acest gen sunt foarte întâlnite la Clinica Dr. Costache. Din țară sau din străinătate, oamenii vin în Pitești pentru că știu că orice problemă va găsi rezolvare.

Pe larg, materialul realizat de Dr. Cezar alături de stomatologul Ionuț Bogdan Costache, mai jos:

 

Dacă aveți nevoie, apelați cu încredere la Clinica Dentară Dr. Costache. Este situată în centrul municipiului Pitești, Piața Muntenia, nr. 1.

Telefon: 0248.22.22.25, 0248.22.26.67

Whatsapp  0771.16.76.77,  0771.57.18.77

Site: https://drcostache.ro/cst/

Facebook: https://www.facebook.com/scdrcostacheionutbogdan/

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90