Donaris 930 x 122

2023

Este legendă! „Brătianu” a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

Este legendă! „Brătianu” a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

În seara zilei de joi, sala Magic Events din Trivale a fost martora unei atmosfere incendiare, cu ocazia prestigiosului bal al bobocilor organizat de Colegiul Național „Ion C. Brătianu”.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Tema acestei gale, „Lacul lebedelor”, a adus un aer de eleganță și mister. Evenimentul a fost transformat într-o sărbătoare memorabilă pentru întreaga comunitate școlară.

Evenimentul a fost deschis într-o notă de excepție de prezentatorii Bogdan Ivan și Ana Ionescu. Ambii sunt elevi de clasa a XI-a, care au adus un suflu proaspăt și o dinamică specială galei.

Delia, atmosferă incendiară!

Seara a fost încoronată de prestația cunoscutei cântărețe Delia. Cu stilul său unic și vocea inconfundabilă a electrizat publicul.

Interpretând hituri precum „Cine m-a făcut om mare!”, „Da, mama!”, „Haide vino înapoi!” sau „OTZL GLTZ”, Delia a transformat balul într-o experiență de neuitat.

Emoția a fost amplificată și de prestația Ilincai Din. Este o elevă talentată a colegiului, care a interpretat două piese emoționante, inclusiv „The lonely shepherd” la nai.

Totodată, Trupa Cross Generation, cu solista Madi Tacu, a adus o notă distinctă serii, demonstrând că talentul nu are granițe.

Punctul culminant!

Competiția pentru titlurile de Miss și Mister Boboci a fost un punct culminant al serii.

Opt perechi de elevi au avut misiunea de a impresiona un juriu exigent prin dans, talent, ținută de seară și autoprezentare.

Victoria Chereji și Minh Son Andrei Lucas Dang au fost încununați ca Miss și Mister Popularitate, în timp ce Maria Pîrvu și Andrei Zîmbroianu au obținut prestigioasele titluri de Miss și Mister Brătianu.

Evenimentul a fost organizat cu măiestrie de cadrele didactice Turcescu Alina, Duminică Daniela, Corodi Ruxandra și Mogoș Andreea, care au reușit să creeze un cadru magic și inspirator pentru toți participanții.

Este legendă! „Brătianu” a a avut un bal de a vibrat tot Piteștiul!

Prezența lui Adrian Hernest, reprezentant al ISJ Argeș și profesor de geografie la Colegiul „Maria Teiuleanu”, a subliniat importanța evenimentului în contextul educațional regional.

Balul Bobocilor de la CN „Ion C. Brătianu” din anul 2023 nu a fost doar un eveniment, ci o adevărată sărbătoare a tineretului, artei și comunității, lăsând amintiri de neuitat în inimile tuturor celor prezenți.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Prometeu spune:

    Foarte frumos.
    Bravo măi copii.

    Visez, așa…, ca Pitestiul sa devina intr-un viitor apropiat un cartier al Bucureștiului. Marile metropole sunt pe suprafețe imense asa ca nu visez imposibilul.

    Tren de mare viteza intre, autostrada cu 3 benzi plus cu modernizarile actuale si ce va urma…… numai asa pepiniera asta de copii minunați poate se va reîntoarce aici.
    Îmbătrânește Piteștiul, îmbătrânește pentru ca acesti copii buni pleacă…..

    Frumos bal din ecourile aparute. Când trec cu mașina prin dreptul Colegiului vad tineri fericiți, speciali, maturi și foarte frumoși și …..zambesc.

    P.S. Nu-i băgați în seama pe ….ĂIA. Ei tot aici rămân cu mana intinsa la banii voștri (80 lei in 2 ore câte 5-7 pe grupa la o meditație.) Cica si-au cumparat chiar si apartamente/garsoniere cu aceste destinatii de activitate. Niste borfasi evazionisti cu ifose de profi de Colegiu de vârf….și sunt nume mari. Dacă unul nu va jignea și altul nu dădea în voi, (sau in colegii mai mari), tăceam.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90