930×122 CAPRA 5

accident draganu

FOTO: IMAGINI CU MAŞINA DISTRUSĂ DE ŞOFERUL MINISTRULUI BODE ÎN ARGEŞ

EPitesti a intrat în posesia unor imagini cu vehiculul implicat în accidentul de la Drăganu. Este vorba despre autoturismul care se afla pe celălalt sens de mers, când şoferul ministrului Bode, aflat la volanul unui Volkswagen Touareg, ar fi apărut în faţa lui şi nu a mai putut evita impactul.

Citiți și: Doi mastodonți, accident pe cel mai periculos drum: Au ieșit în decor

 

Legat de acest accident, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a ieşit astăzi la rampă cu explicaţii despre circumstanţele în care s-a produs accidentul de la Drăganu (detalii, AICI).

Citiți și: Carambol cu trei victime pe cel mai periculos drum!

 

Potrivit digi24.ro, ministrul a afirmat: „Absolut toate deplasările pe care le-am făcut am stat pe bancheta din spate, unde am posibilitatea să citesc, lucrez sau să mă odihnesc […]. În momentele premergătoare incidentului, mă odihneam. Călătoream de 4 ore și jumătate”.

În cele ce urmează, republicăm înregistrarea de dinainte de accident, când ministrul se „odihnea”. 

 

 

Mai multe detalii din declaraţia ministrului Bode, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90