930×122 CAPRA 5

accident

Mărăcineni: Accident cu trei maşini. Imagini – video de la locul evenimentului

Mărăcineni: Accident cu trei maşini.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

UPDATE ORA 15.45: „7 victime, doar una asistată medical de către echipajul SAJ. Celelalte au suferit atac de panică. Militarii asigură măsurile PSI la locul evenimentului”,  a transmis ISU Argeş.

Ştirea iniţială – ora 15.05

Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la un accident rutier produs în comuna Mărăcineni, în jurul orei 14.30. Din primele informaţii, ar fi vorba despre trei vehicule şi şapte persoane implicate, din care două ar fi victime.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Una dintre maşini s-a răsturnat, iar sensul spre Mioveni este blocat pe o bandă.

 

 

La faţa locului se deplasează pompierii cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

 

 

„DN 73 Mărăcineni, sesizare accident cu 3 auto. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului, pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile. La acest moment traficul pe sensul spre Câmpulung se desfășoară pe o bandă”, a transmis IPJ Argeş.

Ştire în curs de actualizare

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90