930×122 CAPRA 5

casa groazei

Piteștean disperat: „Am ajuns să îmi urăsc casa în care m-am născut!”

Piteștean disperat: „Am ajuns să îmi urăsc casa în care m-am născut!”

Citiți și: Pitești. Scandal puternic! La un pas de tragedie

Matei Mihai, în vârstă de 60 de ani, este un bărbat disperat. Omul este proprietarul imobilului care se află la o aruncătură de băț, aproape lipit, de „casa groazei” de pe strada Sfânta Vineri.

În această seară, bărbatul a chemat Poliția și, totodată, a sesizat și o echipă ePitești, cu privire la o situație cu care se confruntă, spune acesta, de mai bine de 2 ani de zile.

Citiți și: PREȚ BOMBĂ PE PIAȚA IMOBILIARĂ DIN PITEȘTI

Potrivit bărbatului, în clădirea alăturată și-ar face veacul mai mulți oameni ai străzii.

Aceștia ar face focul pentru a se încălzi, iar proprietatea pe care o deține piteșteanul s-ar inunda cu fum.

„Îmi urăsc casa în care m-am născut”, ne-a declarat Matei Mihai, care ne-a și invitat înăuntru pentru a vedea despre ce este vorba. Într-adevăr, în clădire se simțea un miros puternic de fum și se vedea cum vine din podul casei.

 

Bărbatul spune și că se gândește serios să depună o plângere penală împotriva Primăriei Pitești. Municipalitatea a majorat  impozitul pentru „casa groazei” cu 500%. Doar că, ne-a mai spus Matei Mihai, clădirea în paragină ar avea o proprietară în vârstă care locuiește în Capitală și care nu se mai interesează de construcție.

Vă amintim că Matei Mihai ne-a mai precizat în trecut că a sesizat în repetate rânduri Primăria, Poliția Locală și nu numai. Amănunte, AICI.

Pe marginea subiectului, Garda de Mediu a precizat pentru publicația noastră că nu se poate interveni în „casa groazei” decât în baza unui mandat. Detalii, AICI.

Alte informații prezentate de ePitești de-a lungul timpului despre construcția aflată într-o avansată stare de degradare:

AICI – Pericol pe strada ”Sfânta Vineri”! Ditamai casa stă să cadă! și AICI – Pitești: Ruină – pericol public lângă biserică. Să ne rugăm să nu se dărâme pe noi

AICI – Gentea, reacție cu privire la casa de pe Sfânta Vineri care stă să se prăbușească! și AICI – Intervenție la casa groazei de pe Sfânta Vineri.

AICI – Pitești. Imagini INFECTE, scandaloase, la 2 pași de Centru, lângă o superbă biserică

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Gabi spune:

    Să nu își urască casa părintească, sunt politicieni votați, manageri plătiți, legi în vigoare pe care le poate urî. Este plin orașul de imobile părăsite, curți murdare, garduri rupte și autoritățile locale așteaptă următoarele alegeri să ne zică ce multe lucruri vor face pentru ei, scuze noi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90