EcoMoto 930×122

buget pitesti 2024

Ședință capitală la Primărie!

Ședință capitală la Primărie!

Citiți și: Peste 172 milioane €! Bugetul Piteștiului mai mare cu 23 milioane €

Update: Bugetul municipiului Pitești pe anul 2024 a fost votat de consilierii locali.

Știrea inițială: Consilierii locali piteșteni s-au întrunit, în aceste momente, într-o ședință extraordinară, deosebit de importantă pentru municipiu.

Citiți și: Pitești. Pas important pentru creșa nou-nouță din Găvana

 

Printre cele mai importante puncte de pe ordinea de zi, care vor fi supuse la vot, se află aprobarea bugetului Municipiului Pitești pe 2024.

Detalii, AICI: – Peste 172 milioane euro! Bugetul Piteștiului mai mare cu 23 milioane – 

De asemenea, tot în cadrul acestei ședințe se va aproba bugetul pentru mai multe instituții, dar se va discuta și despre plângerea formulată de către Sindicatul Național al Poliției Locale.

Ședință capitală la Primărie!

Amănunte, AICI: – Exclusiv! Război total! Poliția Locală amenință Primăria cu judecata –

Punctele de pe ordinea de zi pot fi consultate AICI.

Ședința de Consiliu local poate fi urmărită LIVE, aici:

Știre în curs de actualizare

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Eugen spune:

    Mărirea bugetului are la bază mărirea taxelor și impozitelor. Am văzut că mai dam 9 milioane pentru un stadion din atletism, pe lângă cel de fotbal pentru o echipă de liga doi. Mă întreb, chiar avem de toate și sportul este prioritar? Avem sosea spre nordul orașului sa nu mai avem mizeria de la „Nord” ? Avem piste de biciclete de la Nord la Sud, de la est la vest , avem siguranță , curățenie și liniște publică în cartiere ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90