NOR CURIER 930X122

poliția locală pitești

Video: Trei puştani au spart uşa WC-ului din Parcul Tineretului

Trei puştani au spart uşa WC-ului din Parcul Tineretului. Poliţia Locală Piteşti anunţă că sâmbătă, 20 martie a.c., în jurul orei 15:00, au fost depistați în Parcul Tineretului trei minori care au vandalizat ușa unei toalete publice din zona respectivă.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Cei trei au fost identificaţi cu ajutorul aparatelor video de supraveghere din zona respectivă.

 

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

 

Prejudiciul va fi recuperat, costurile fiind suportate în totalitate de către părinți. Făptuitorii au fost sancționați contravențional, conform Legii 61/ 1991, cu amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei.

„În asemenea acte de vandalism sunt implicați, din păcate, în ultima vreme, tineri și copii. Autoritățile fac apel la responsabilitatea părinților, la un efort comun – familie, școală, poliție – pentru reducerea, prin educație și exemple de bună purtare, a comportamentelor de acest gen”, este mesajul poliţiştilor locali.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90