Donaris 930 x 122

bogdan ivan

VIDEO: CONSILIU JUDEȚEAN NOU, METEHNE VECHI

Ședința de astăzi a noului Consiliu Județean Argeș s-a lăsat cu discuții aprinse ȋntre reprezentanții PRO România și președintele Ion Mȋnzȋnă. Bogdan Ivan, Consilier Județean PRO România, consideră că s-a făcut o nedreptate prin repartizarea colegului său, Dumitru Grecu, ȋn Comisia Juridică a Consiliului și nu ȋn cea de Turism și Fonduri Europene, având ȋn vedere expertiza acestuia ȋn cele două domenii, recunoscută pe plan național și european.

Citiți și: Se scrie istorie la Piteşti. Palatul Administrativ va fi reabilitat după 50 de ani

 

 

Citiți și: BOGDAN IVAN (PRO ROMÂNIA): VOTUL DIN 6 DECEMBRIE, CEL MAI IMPORTANT DIN ULTIMELE DECENII!

Domnul Grecu este specialist ȋn turism și accesarea de fonduri europene, cu experiență de o viață ȋn aceste domenii, Vicepreședinte al Federației Patronatelor ȋn Turism din România. Este recunoscut, atât de plan național, cât și european ȋn zona aceasta. Argeșul are mare nevoie de expertiza lui pentru a putea crește și a-și atinge potențialul maxim de dezvoltare.

Să nu uităm că, la nivel de județ, nu ne putem lăuda cu niciun mare succes din punct de vedere al turismului, dimpotrivă. Autoritățile locale au ratat șansa de a primi ȋn jur de 2 miliarde de euro, bani europeni, pentru că nu ne-au ȋnscris ȋn ITI (Investiții Teritoriale Integrate) Țara Făgărașului, alături de Sibiu și Brașov. Au mai ratat și proiectul pârtiei de la Molivișu, tot pentru că nu au respectat termenele pentru a primi fonduri de la UE.

Iar acum, politicienii noștri, probabil de teama de a nu fi eclipsați, ȋl trimit pe Dumitru Grecu ȋn Comisia Juridică, unde dumnealui nu are ce să caute, fiind inginer la bază.

Nu mă așteptam ca ȋntr-o perioadă de criză gravă, prin care trece toată țara, Consiliul Județean Argeș să facă ȋn continuare jocuri politice, pe mize mici, personale, care nu au nicio treabă cu interesul argeșenilor, care ne-au trimis pe toți aici. Sunt foarte dezamăgit de ce s-a ȋntâmplat ȋn ședința de azi și sper ca ȋn următorii patru ani să nu mergem ȋn același ritm”, a declarat Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, la finalul ședinței de Consiliu Județean.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441