930 x122 grota rece

caini

Video: Copil atacat și mușcat de un câine cu stăpân în Pitești

În cursul zilei trecute, polițiștii din Pitești au fost sesizați cu privire la un incident petrecut în municipiu, referitor la atacul unui câine asupra unui copil. Părinții au reclamat faptul că minorul a fost mușcat de animal.

Citiți și: Teroare la marginea Piteștiului. Cauza halucinantă!

Incidentul s-a petrecut în cartierul Războieni. La fața locului, oamenii legii au constatat că, într-adevăr, un copil suferit răni superficiale provocate de un cățel. În fapt, este vorba despre un câine din rasa Bichon, considerat nepericulos, însă agresiv prin natura sa.

 

Citiți și: Atenție! O nouă asigurare RCA obligatorie!

 

Copilul a fost transportat la spital pentru investigații și tratament, iar polițiștii efectuează în continuare verificări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul.

Deocamdată, oamenii legii au transmis că deținătorul animalului a intrat în atenția lor și că i s-a impus luarea unor măsuri pentru ca animalul de companie să nu rănească alte persoane și să nu provoace pagube.

 

 

Este drept că Bichonii nu sunt câini cărora se le pui botniță. Totuși, chiar dacă anumite persoane vor socoti că situația este departe de a fi una demnă de luat în seamă, să ținem cont că victima este un copil.

Chiar dacă talia și abilitățile acestor căței le conferă o imagine de câini jucăuși, inofensivi, până la urmă animalul este animal și poate provoca leziuni posibil grave.

Știre în curs de actualizare

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90