New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

(VIDEO) CURS OPERATOR CNC

În perioada următoare va avea loc în Piteşti deschiderea cursului de Operator Maşini Comandă Numerică.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Este un curs util tuturor celor care activează în unităţi tehnice şi industriale, cum ar fi cea auto, prelucrarea lemnului și prelucrarea plasticului, unităţi care sunt dotate cu maşini operate numeric. Pregătirea profesională a personalului este necesară şi obligatorie, întrucât asigură cadrul competent şi legal de lucru.

Pe perioada de desfãşurare a cursului sunt abordate teme cum ar fi cunoaşterea sistemelor de coordonate ale maşinii cu comandă numerică; cunoaşterea consolelor de lucru Fanuc şi Siemens; cunoaşterea comenzilor auxiliare; cunoaşterea noţiunii de compensare a sculelor; cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor şi alte teme de interes ale domeniului.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Trebuie precizat că pe parcursul formării profesionale un interes deosebit este acordat componentei practice, componentă care se realizează atât la sala de curs, cât şi în unitãţi de producţie dotate cu maşini CNC.

Cursul poate fi parcurs de către toţi cei care au absolvit 10 clase şi care doresc să activeze în acest domeniu, unul extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii, firma organizatoare având solicitări de angajare din partea societăţilor comerciale care duc lipsă de forţă de muncă specializatã în domeniu.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/809939736140534/

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri la curs:

-numere de telefon: 0725.420.330, 0784.045.025, 0758.490.490;

-site-ul firmei: www.profesionalnewconsult.ro;

-email: office@profesionalnewconsult.ro;

-adresa firmei: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bl. D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de societate in această perioadă:

curs Infirmieră;

curs Arhivar;

curs Operator Introducere Date.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3