New Profesional Consult 930 x 122

biciclist accidentat

(VIDEO) DIN PĂDURE, DIRECT LA SPITAL. O PANTĂ ABRUPTĂ I-A VENIT DE HAC

Ieri seară,  un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani s-a accidentat destul de serios în timp ce cobora o pantă abruptă de pe platoul pădurii Trivale către zona de lângă bariera din apropierea Palatului Copiilor. A derapat şi nu s-a mai putut redresa, iar când a căzut s-a lovit puternic la cap. Peste 10 persoane l-au înconjurat pe rănit şi un martor a sunat la 112.

Citiți și: În Pădurea Trivale se întâmplă ceva!

 

 

Citiți și: Pitești. „Cinic”: Pădurea Trivale se transformă în pădure-parc

 

 

O ambulanţă SAJ a intervenit şi a acordat îngrijiri medicale biciclistului. Fiind serios lovit, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti. Potrivit surselor epitesti.ro, tânărul nu şi-a pierdut în niciun moment cunoştinţa, însă a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de coastă.

La spital a primit îngrijirile necesare şi tratament, iar medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol. Tânărul a fost apoi externat.

În ceea ce priveşte modul cum s-a produs accidentarea, menţionăm că zona cu pricina este una deosebit de periculoasă pentru cei care se aventurează cu bicicletele. Panta este una foarte abruptă, nerecomandată pentru coborâri pe bicicletă.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache