Donaris 930 x 122

biciclist accidentat

(VIDEO) DIN PĂDURE, DIRECT LA SPITAL. O PANTĂ ABRUPTĂ I-A VENIT DE HAC

Ieri seară,  un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani s-a accidentat destul de serios în timp ce cobora o pantă abruptă de pe platoul pădurii Trivale către zona de lângă bariera din apropierea Palatului Copiilor. A derapat şi nu s-a mai putut redresa, iar când a căzut s-a lovit puternic la cap. Peste 10 persoane l-au înconjurat pe rănit şi un martor a sunat la 112.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

 

 

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

 

 

O ambulanţă SAJ a intervenit şi a acordat îngrijiri medicale biciclistului. Fiind serios lovit, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti. Potrivit surselor epitesti.ro, tânărul nu şi-a pierdut în niciun moment cunoştinţa, însă a suferit un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de coastă.

La spital a primit îngrijirile necesare şi tratament, iar medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol. Tânărul a fost apoi externat.

În ceea ce priveşte modul cum s-a produs accidentarea, menţionăm că zona cu pricina este una deosebit de periculoasă pentru cei care se aventurează cu bicicletele. Panta este una foarte abruptă, nerecomandată pentru coborâri pe bicicletă.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90