NOR CURIER 930X122

abatorul groazei

Video: Directorul de marketing de la abatorul din Bascov face declaraţii incredibile

Unul dintre angajaţii importanţi de la abatorul din Bascov a încercat să explice situaţia revoltătoare prezentată de ePiteşti, în urma căreia Garda de Mediu s-a sesizat şi a decis să facă verificări (detalii, AICI).

Citiți și: Pitești. Nesimțire! Nu se lasă și își bate joc! Edilul a luat foc!

Angajatul care a spus că se ocupă de marketing şi de managementul magazinelor ne-a uimit, ce să mai, când a declarat că tot ceea ce s-a întâmplat este „mult spus o greşeală” şi că „se poate întâmpla oricui„. În plus, acesta a afirmat că activitatea este una la standarde europene. Probabil că au văzut acum şi europenii la ce standarde rulează afacerea din Bascov: sufocând locuitorii cu miasme de te dau pe spate şi poluând mediul!

 

Citiți și: 60.000 lei amendă și închiderea activității. Măsurile luate la abatorul din Bascov după poluarea cu sânge

 

„Ce facem aici… încercăm să facem totul la standarde europene, nu suntem de ieri pe piaţă, marfa este una de calitate şi nu este un avantaj pentru noi ce s-a întâmplat. Trebuie să se înţeleagă că orice greşeală de acest gen (să spunem aşa – greşeală, dar este prea mult) se poate întâmpla oricui, atât că suntem genul de oameni care vrem să remediem, să facem lucrurile să meargă bine”, a declarat Alexandru Corbeanu, director de marketing şi manager al magazinelor.

În urma verificărilor din cursul zilei de ieri, s-a luat măsura închiderii activităţii abatorului (detalii, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Valcea iulian spune:

    Garda de mediu trebui sa se ocupe temeinic de aceasta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3