930×122 CAPRA 5

deversare

Imagine teribilă. Curge sânge în râul din Bascov

Un locuitor din comuna Bascov a postat pe o rețea de socializare, în urmă cu puţin timp, o serie de imagini revoltătoare în care se poate observa cum o cantitate mare de sânge este deversată în râul Bascov care este un afluent al râului Argeș.

Citiți și: Pitești. Nesimțire! Nu se lasă și își bate joc! Edilul a luat foc!

 

 

Citiți și: 60.000 lei amendă și închiderea activității. Măsurile luate la abatorul din Bascov după poluarea cu sânge

Omul afirmă că sângele ar proveni de la o carmangerie din zona localității Bascov.

 

 

„Imagini şocante în Bascov, sânge deversat direct în râul Bascov, afluent al râului Argeş. Locuitorii de pe strada Micşunele sunt terorizaţi efectiv de o carmangerie locală. Mirosul persistent şi mizeria obligă oamenii să stea cu geamurile închise tot timpul anului. Avem pretenţii de comună europeană, dar noi ne batem joc de mediu şi de cetăţenii comunei. Mă întreb ce interese sunt la mijloc, de ce nu este sancţionat operatorul economic pentru aceste practici ilegale?”, este mesajul publicat pe Facebook.

 

 

(Sursa FOTO-VIDEO: Facebook)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Andrei spune:

    Alooo. Garda de mediu ce face? Așa ceva e inadmisibil.

  • mihnea spune:

    Incaseaza salariile si isi beau linistiti cafeaua.Statul la stat vorba Digi 24.

  • Ionut spune:

    Numai „savanti” la garda de mediu, cei mai ‘buni” inspectori, sunt buni doar sa incaseze spaga si salarii, solutii si proiecte z e r o .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90