930 x122 grota rece

doctorita natasa retinuta

VIDEO: DOCTORIŢA ACUZATĂ CA ȘI-A TÂLHĂRIT PACIENTA, ESCORTATĂ LA PARCHET

UPDATE: În urmă cu puţin timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a decis în cazul doctoriţei Nataşa N., reţinută în cursul zilei de ieri de poliţişti. Măsura preventivă este cea de control judiciar pentru 60 de zile, cu obligaţia de a nu profesa ca medic.

Citiți și: Doliu în lumea medicală! Un doctor a murit la doar 48 de ani!

 

Citiți și: Medic nou la Urgența din Mioveni. Are 36 de ani și este din Argeș

 

Dr. Nataşa N. are mari probleme cu legea, fiind acuzată de patru infracţiuni care s-ar fi petrecut în cabinetul ginecologic din Piteşti, unde ar fi profesat fără drept. Ca şi cum nu ar suficient de grav, împricinata, în vârstă de 65 de ani, ar fi lovit, tâlhărit şi sechestrat o pacientă, în urma unor neînţelegeri privind onorariul (detalii, AICI).

 

 

După o noapte petrecută în arestul IPJ Argeş, doctoriţa ginecolog a fost scoasă la aer pentru a fi transportată la Parchet, în vederea luării unor măsuri preventive.

 

 

Nu este pentru prima dată când împricinata se află în centrul unui scandal. În urmă cu câţiva, DSP i-a închis cabinetul deoarece condiţiile în care funcţiona „constituiau un risc iminent pentru sănătatea publică”.

VIDEO – PRECIZĂRI IPJ ARGEŞ – Mădălina Epure, purtător de cuvânt

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Lanius spune:

    Asta mi-a traumatizat sotia cand a mers (printr-o nefericita imprejurare, vrand numai sa faca un ecograf) la primul ei control de sarcina. A venit saraca plangand acasa.
    Ulterior abia am aflat ca majoritatea persoanelor care trec pe acolo patesc ceva asemanator. Are probleme psihice din pacate

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90