Donaris 930 x 122

cabinet

GINECOLOGIE

CABINET GINECOLOGIC DIN PITEŞTI, ÎNCHIS DE DSP

Un cabinet ginecologic din Piteşti a fost închis temporar de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş, în urma unor reclamaţii de la cliente.

Citiți și: ÎN SPRIJINUL DSP VIN MILITARII

De exemplu, o tânără s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgență, susţinând că ar fi mers la un cabinet privat de ginecologie şi că în timpul consultului medicul ar fi dezvirginat-o. Inclusiv Secţia 1 de Poliţie din Piteşti a fost sesizată cu privire la acest caz.

DSP a transmis astăzi un comunicat de presă cu privire la cabinetul respectiv. „În urma controlului efectuat de reprezentanţii DSP în data de 11 august 2014 la cabinetul medical de ginecologie dr. Nataşa Neniţoiu, situat în Piteşti, Calea Bucureşti, bloc 2, scara H, ap. 10, s-a suspendat activitatea unităţii, deoarece condiţiile de funcţionare constituiau un risc iminent pentru sănătatea publică.

Citiți și: SECȚIILE NEONATOLOGIE ȘI GINECOLOGIE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN, ÎNCHISE DUPĂ CONFIRMAREA UNOR CADRE CU COVID-19

De asemenea, s-a aplicat sancţiunea contravenţională de 50.000 de lei amendă.”, se arată în comunicatul semnat de directorul DSP Argeş, Sorina Honţaru.

Este pentru prima dată când DSP Argeş recurge la o asemenea măsură cu privire la un cabinet ginecologic din Piteşti.

UPDATE: Pe 16 iunie 2015 Natașa Nenițoiu a trimis pe adresa electronică a redacției noastre un e-mail în conținutul căruia precizează: „Există dezmințirea etnicei rome, în care afirmă că nu a fost dezvirginată. Există declarația Secției 1 Pitești, în care se afirmă că etnica romă nu a fost dezvirginată. Există hotărârea Tribunalului Argeș din 19/09/2014, sentința civilă nr. 1656/2014, în care se afirmă că DSP Argeș a săvârșit un abuz, afirmațiile nefiind bazate pe date reale.”

Pe 24 iunie 2015 Clinica Ginecologică dr. Natașa Nenițoiu a trimis pe adresa electronică a redacției noastre un e-mail în conținutul căruia este atașat un extras din hotărârea Tribunalului Argeș din 19/09/2014:

„Admite cererea formulată de reclamanta Clinica Ginecologică dr. Natașa Nenițoiu SRL – reprezentată prin dr. Natașa Nenițoiu, cu sediul în Pitești, str. Calea București, nr. 2, bl. 2, sc. H, ap. 10, jud. Argeș, în contradictoriu cu pârâta Direcția de Sănătate Publică Argeș, cu sediul în Pitești, str. Exercițiu, nr. 39 bis, jud. Argeș.

Suspendă executarea Deciziei nr. 6/11.08.2014 și Notei de constatare nr. 175/2014, până la soluționarea irevocabilă a acțiunii în anulare.

Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică azi, 19 septembrie 2014, la Tribunalul Argeș – Secția Civilă, complet specializat Contencios Administrativ și Fiscal.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90