Donaris 930 x 122

pădurea trivale

Video: Fapte bune în Piteşti. Veveriţă salvată de o biciclistă pe strada Trivale

Video: Fapte bune în Piteşti. Veveriţă salvată de o biciclistă pe strada Trivale.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Odată cu venirea primăverii, în zona Trivale şi-au făcut apariţia veveriţele atât de îndrăgite de copii. Un asemenea exemplar, din nefericire, a apărut în stradă cu răni serioase – probabil provocate de un alt animal.

Norocul a făcut ca veveriţa să fie observată de un om cu suflet cald faţă de animale. Este vorba despre o femeie care se plimba cu bicicleta pe strada Trivale. Ajunsă în zona Direcţiei Silvice Argeş, a observat bietul animăluţ cum se târăşte pe trotuar. Fără să stea prea mult pe gânduri, a protejat-o şi a transportat-o rapid la un medic veterinar care i-a acordat îngrijiri.

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

 

 

 

Ulterior, ne-a contactat pe adresa redacţiei pentru a ne semnala întâmplarea. Iată ce ne-a scris femeia.

„Evenimentul a avut loc ieri, în jurul prânzului, ora 11,30. Mergând cu bicicleta, am observat la un moment dat o veveriţă care se târa cu picioarele pe trotuar. Am luat-o, am înfăşurat-o în scutec, iar prin bunăvoinţa unui localnic din zonă, am ajuns în maxim 10 minute, cu maşina, la un cabinet veterinar. Costurile au fost suportate de voluntari, iubitori de animale. Sperăm să se facă bine.”

 

 

Iată, aşadar, un bun exemplu despre cum putem face fapte bune implicându-ne în evenimentele din viaţa de zi cu zi. Felicitări!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Felicitari! De ar exista mai mulți oameni ca dvs. lumea ar fi un loc mai bun.

  • Cititor spune:

    Tot binele și numai zile frumoase, suflet nobil ! Nu mulți ar face acest gest !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3