New Profesional Consult 930 x 122

consiliul judetean

(VIDEO) GRĂDINA DE VARĂ DEVINE ORĂȘELUL COPIILOR

Grădina de Vară devine Orășelul Copiilor. Pe 5 decembrie 2018, la ora 16:30, la Grădina de Vară din centrul Piteștiului se va deschide “Grădina lui Moș Nicolae”.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Este un eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș și instituțiile subordonate acestuia, pentru toți copiii, mari și mici, aflată deja la cea de-a III-a ediție.

”Miercuri după-amiază, în ajunul sosirii Sfântului care le aduce daruri celor mici, de la ora 16:30, în centrul municipiului Pitești – la Consiliul Județean Argeș, spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

Împreună vom merge la Grădina de Vară, care în această iarnă se transformă în “Grădina Moșului”, unde copii, părinți și bunici sunt așteptați cu multe suprize, de la căsuțelele special amplasate, la care pot servi un ceai, ciocolată caldă, dulciuri sau chiar un vin fiert cu scorțișoară, până la bradul frumos împodobit, lângă care își pot face fotografii cu personaje de poveste”, transmite Consiliul Județean Argeș.

Tot aici, de la ora 17, pe scena special amenajată vor urca personaje de poveste, însuflețite de actorii de la Teatrul ”Așchiuță” (sceneta “Minunea lui Moș Nicolae”) și micii artiști ai Școlii Populare de Arte din Pitești.

PROGRAMUL

Ora 16 – MINIconferință de presă (invitați sunt copiii jurnaliștilor) – Sala Mezanin a Consiliului Județean.
Ora 16:30-17 – Parada lui Moș Nicolae, pe traseul Consiliul Județean – Grădina de Vară, cu trăsura lui Moș Nicolae. Opriri: în zonele magazin Trivale – Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” – Grădina de Vară. Spiridușii lui Moș Nicolae le vor împărți dulciuri copiilor aflați pe traseu și vor anima atmosfera, invitând publicul la spectacol.
Ora 17-17:10 – Dulciuri pentru copiii cuminți – Sosirea spiridușilor lui Moș Nicolae la Grădina de Vară.
Ora 17:10-17:30 – Spectacol oferit de actorii de la ”Așchiuță” (”Minunea lui Moș Nicolae”).
Ora 17:30-18:30 – Spectacol de colinde oferit de Școala Populară de Artă și Meserii din Pitești.
Ora 18:30 – Surprizele lui Moș Nicolae.
“Grădina Moșului” va fi deschisă din 5 decembrie și până în Ajunul Crăciunului. În incinta sa vor fi ghirlande luminoase, brad de Crăciun, ornamente, cetină și căsuțe din lemn. Aici vor fi susținute spectacole, serbări și alte evenimente publice, cu acces gratuit. Primele evenimente sunt deja stabilite:
-joi, 6 decembrie, de Sf. Nicolae, ora 16-17 – Spectacol oferit de Centrul Cultural Județean Argeș.
-vineri, 7 decembrie, ora 16-17 – Spectacol oferit de Teatrul “Alexandru Davila”.
-sâmbătă, 8 decembrie – Spectacol oferit de Palatul Copiilor din Pitești.

Tot cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru perioada 9-23 decembrie 2018 sunt programate evenimente ale Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90