930×122 CAPRA 5

incendiu

(VIDEO) MAŞINI ÎN FLĂCĂRI. BĂRBAT CU ARSURI

Maşini în flăcări. Bărbat cu arsuri. Un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD au intervenit în această seară pe strada Vasile Alecsandri, în zona complexului II al cartierului piteştean Trivale.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un autoturism a luat foc, iar flăcările s-au extins și la un al doilea autoturism parcat.

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a fost rănit, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, suferind arsuri la mâini și picioare. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Incendiul ar fi izbucnit în timp ce bărbatul ar fi încercat să pornească mașina folosind curent de la un alt autoturism. Ar fi vrut să schimbe și pompa de benzină, dar ar fi atins-o cu firele elctrice, lucru care a generat incendiul, precizează sursa citată. Practic, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs din cauza unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător, precizează ISU Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90