EcoMoto 930×122

jandarmeria argeș

    VIDEO: MAȘINI NOI LA JANDARMERIA ARGEȘ

    Începând de astăzi, patru noi autospeciale de intervenție și patrulare au intrat în dotarea JandarmerieiArgeș, urmând ca zilele următoare să fie folosite în misiunile curente.

    Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

    Aceste patru autospeciale reprezintă primul lot dintr-un total de 14 mașini care vor intra în dotarea Jandarmeriei Argeșene. Din acestea 6 sunt Dacia Logan și 8 sunt Dacia Duster.

    Achizițiile au fost făcute la nivel central în baza programului de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerului Afacerilor Interne.

    Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

     

     

    Noul design al autospecialelor, care conține inscripțiile ”Jandarmeria”, ”Lege și Ordine” și tricolorul României a fost gândit de către un subofițer jandarm din județul Ilfov.

    „Utilizarea acestor noi autoturisme de către structurile operative va contribui la sporirea mobilității efectivelor de jandarmi în misiunile specifice, principalul obiectiv fiind creșterea gradului de siguranță al cetățeanului”, a transmis Jandarmeria Argeș.

     

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90