930×122 CAPRA 5

parcare

(VIDEO) O NOUĂ PARCARE ÎN CEAIR

O nouă parcare în Ceair. Pe un teren viran situat în Ceair la intersecția străzilor Calea Bascovului, Ion Câmpineanu și Take Ionescu vor fi amenajate o parcare și un spațiu verde, precizează pentru ePitești primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Angajați ai Administrației Domeniului Public (ADP) au lucrat astăzi la montarea unor borduri care să delimiteze terenul viran.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

„Noi l-am câștigat în instanță (n.r. – terenul viran) acum vreo trei ani. Ne-am judecat mai mulți ani cu foști proprietari sau cu cei care ne-au acționat în instanță pentru a-l retroceda. A rămas în proprietate publică. Cam dintotdeauna se parchează pe terenul acesta în formă de triunghi și am zis că este neorganizat și că trebuie să îl dăm într-o folosință mai aproape de adevăr.

Adică să lăsăm ca spațiu verde în cea mai mare parte a sa, către vârf, unde nu pot fi parcate mașini, unele sunt uitate pe acolo, vreo 10-12 mașini, iar partea dinspre breteaua de ocolire către Calea Bascovului, care este destul de generoasă, să o lăsăm zonă de parcare, să rezolvăm problema de acolo, să nu mai pună pe spațiul verde, să descurajăm treabă asta”, declară primarul Cornel Ionică pentru ePitești, chestionat pe marginea subiectului.

În vara anului trecut, publicația noastră a atras atenția asupra posibilității amenajării unei parcări pe acest teren viran (detalii, AICI). La momentul respectiv, același Cornel Ionică afirma că spațiul va fi „amenajat corespunzător”. Subiectul, pe larg, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90