SMART KIDS 930X122

masuri coronavirus

Video: Poliţiştii pregătesc peste 100 de amenzi pentru protestatarii din Piteşti

Poliţiştii pregătesc peste 100 de amenzi pentru protestatarii din Piteşti. Aproximativ 150 de persoane, majoritatea tineri şi tineri adulţi, au protestat în cursul nopţii trecute în municipiu.

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

Aceştia s-au strâns iniţial în zona complexului comercial Jupiter City, de unde s-au deplasat către zona centrală a Piteştiului.

 

Citiți și: Protest în Justiție: Judecătorii înfruntă schimbările salariale propuse de Guvern

 

Nemulţumirile acestora sunt legate de noile măsuri împotriva răspândirii virusului.

Poliţiştii din Piteşti au intervenit în mulţime, au spart în mai multe grupuri coloana de mașini, au blocat circulația în anumite zone și au limitat amploarea protestului. Aproximativ 90% dintre cei prezenţi la protest au fost legitimaţi şi urmează să primească sancţiuni, în funcţie de situaţie: tulburarea ordinii şi liniştii publice, nepurtarea măştii, lipsa declaraţiei pe propria răspundere sau organizarea unor grupuri mai mari de 50 de persoane.

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3