EcoMoto 930×122

coronavirus

Video: Prefectul Soare, despre COVID în Argeş. „Apar noile tulpini, trebuie să fim foarte exigenţi”

Astăzi, prefectul Emanuel Soare a acordat presei un interviu în care a explicat situaţia epidemiologică din judeţul Argeş (VIDEO).

Citiți și: De ce s-au înmulțit morțile subite! Explicații

 

 

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 11 martie

Prefectul Soare a afirmat că măsurile exigente, impuse încă din vara anului trecut, au ajutat la reducerea ratei de infectare la nivelul întregului judeţ.

„Aceste măsuri au devenit un model şi pentru alţii. Am luat măsuri mai restrictive decât a fost cazul. Deşi suntem în scenariul verde a treia zi consecutiv, noi menţinem măsuri de scenariu galben şi am insistat pe respectarea acestor măsuri. Insistăm în fiecare zi pe verificarea acestora. Noile tulpini încep să-şi facă apariţia şi atunci trebuie să fim foarte exigenţi, tocmai pentru a proteja şcoala şi a-i ajuta pe elevi”, a declarat prefectul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90