NOR CURIER 930X122

pădurea trivale

VIDEO: ŞARPE ÎN PĂDURE, ŞERPĂRIE LA BULEVARD

Două sesizări interesante am primit astăzi, prima din pădurea Trivale, unde un piteştean aflat în drumeţie a fost depăşit neregulamentar de un şarpe. Din câte se pare, judecând după aspect, este o specie inofensivă, neveninoasă şi nu vipere despre care s-a relatat în presa locală în vara anului trecut.

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

În orice caz, dacă ieşiţi cu copiii şi aceştia au tendinţa de a părăsi poteca, de a se avânta în inima pădurii, este bine să aveţi în vedere faptul că se pot întâlni cu diverse reptile (cel mai frecvent şopârle), inclusiv şerpi precum cel filmat astăzi.

Reptilele de acest gen sunt timide şi se feresc de om, e bine de ştiut. Inclusiv viperele sunt fricoase şi nu muşcă decât dacă sunt surprinse la o distanţă mică de la care pot ataca.

Citiți și: De Revelion în pădurea Trivale se întâmplă ceva!

Problema care trebuie să ne dea însă tuturor de gândit este ce facem cu „şerpăriile” de la Bulevard. Un alt cetăţean ne-a trimis o filmare cu bălării care au ieşit din perimetrul privat la drum, pe Fraţii Goleşti.

Locuri în care te mănâncă şerpii! Sunt terenuri private lăsate de izbelişte. Conform legii, proprietarii ar trebui să aibă grijă de aceste spaţii. Ar trebui amendaţi„, este de părere Iulian D.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3