NOR CURIER 930X122

biserica

VIDEO: SLUJBĂ CU DISTANȚARE LA BISERICA SF. GHEORGHE

La Biserica Sfântul Gheorghe din Pitești, Liturghia s-a ținut astăzi pe spațiul verde din imediata  vecinătate a lăcașului de cult, cu respectarea (cu mici excepții) normelor de distanțare care cer, în cazul slujbelor oficiate în aer liber, menținerea distanței de 1,5 m între persoane.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

Amintim că în ceea ce privește accesul credincioșilor în lăcașul de cult în care se organizează slujbe cu caracter privat, acesta se face, în continuare, limitat, astfel încât să fie asigurată o suprafață de minimum 4 metri pătrați pentru fiecare persoană și o distanță de minimum 2 metri între persoane.

La intrarea în lăcașul de cult, persoanele sunt obligate să-și dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatorii evenimentului religios.

Citiți și: Argeș! Incendiu violent! Biserică în pericol!

Activitățile religioase în interiorul lăcașelor de cult unde se organizează slujbe cu caracter privat se desfășoară cu participarea unui număr de maximum 16 persoane.

În interiorul lăcașelor de cult este obligatorie purtarea măștii, astfel încât să acopere gura și nasul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90