Donaris 930 x 122

auto

(VIDEO) TÂNĂR DIN ARGEȘ, REȚINUT PENTRU 24 DE ORE

Tânăr din Argeș, reținut pentru 24 de ore. Polițiștii piteșteni de la Secția 3 au reținut pentru furt calificat un tânăr din comuna argeșeană Slobozia.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În seara zilei de 21 noiembrie 2019, poliţiştii Secţiei 3 au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat şi au reţinut un tânăr de 18 ani din Slobozia.

Din cercetări s-a stabilit că tânărul, împreună cu un minor de 17 ani, din Piteşti, ar fi sustras (n.r. – în câteva rânduri, nu o singură dată) oglinzi de la autoturisme parcate pe raza municipiului Piteşti. Prejudiciul estimat este de aproximativ 4.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o condamnare de la unu la 5 ani de închisoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90